bred kompetenceprofil

Kvinden bag: Josephine Quist

Kvinden bag Nutrilution og Procrumbs har mange lag. Få en fornemmelse for, hvem Josephine er og hvordan produktet er blevet skabt. 

Josephine Quist

Studerende, innovation and business agent, startup-founder, (eks)bartender, bodybuilder, kostvejleder og meget mere

Josephine studerer er startet på sin kandidat på medicin på Aarhus Universitet. Hun afleverede sin bachelor i emnet sunde og sikre fødevare med titlen “ernæringsstrategier for at forhindre sarcopenia og skrøbelig i ældre”. Hun har igennem sin studietid suppleret op med fag som arbejdsfysiologi og er indskrevet på talentforløbet “innovation and business for health student”, hun imitere fra sommer 2019. 

Hun er bestyrelsesmedlem i foreningen Novigo, der er foreningen for innovation på health fakultetet. 

Hun arbejder som sygeplejevikar rundt omkring i Jylland og på Fyns hospitaler. 

I hendes fritid dyrker hun styrketræning, hvor hun kvalificerede sig til dansk bodybuilding danmarks mesterskab 2019 i kategorien bikinifitness. 

“Jeg har tilbragt rigtig mange timer rundt omkring på landets hospitaler ved siden af patienter, hvor jeg var ansvarlig for deres velvære og pleje. Jeg observerede, hvordan maden ikke blev spist og blev smidt ud. Det undrede mig som medicinstuderend og atlet, hvordan kunne det være at så lidt blev spist? “

Josephine Quist

Hvad så nu?

Hun har derfor påbegyndt samarbejde med hospitaler og kommuner landet rundt i at kortlægge og udvikle løsninger, produkter og interventioner på næringen af højrisikogrupper for fejlernæring. 

Hvorfor er vi anderledes?

Josephine har en vision om at ændre på en problematik ikke bare i Danmark men også resten af verdenen, der hedder fejlernæring. Vi kombinerer det bedste fra et medicinsk udgangspunkt til praktisk erfaring indenfor næring. Vi har mulighed for at skabe løsninger, der udspringer fra et behov og redskaberne til at kunne implementere resultaterne af udviklingen. 

“Hvis man ikke har ordentligt brændstof til at bekæmpe et angreb på ens helbred, så vil det tage længere tid og lavere sandsynlighed for succes.”

Josephine Quist

 

Advisory board

In Nutrilution’s advisory board består af

Peter Toft – owner of Toft Care systems

René Schröder – expert in industrialization of composites at KMC

Mads Bjerregård Larsen – nutritional Potato protein from KMC

Charlotte Bay Hansen – founder of BUG AMOK

Kvinden bag JQ og Prapplecake

Et tæt samarbejde

Nutrilution


Prototypeudviklingen er baseret på eksperter, fagfolk, og professionelle. Hvor input fra diætister, læger og plejepersonale, men også brugerne selv, har ændret på udformningen, indholdet og strukturen af prototypen.

Procrumbs - højt proteinindhold, nem at anvende og lækker smagoplevelse

Procrumbs er ikke almindelige "krummer". De har et højt indhold af protein, er en fiberkilde, tygge- og synkevenlig, og minimal tilberedning og bestående af plantebaseret protein, vil være en revolutionerende, og et uset tilbud til fejlernærede. 

Samarbejdspartnere

  • Toftcare
  • KMC 
  • BUG-AMOK
  • Kulinarium
  • Grangaarden
  • Food ehub
  • The Kitchen
  • Teknologisk institut

Kontakt os

  • tfl: +45 40 25 96 90
  • info@nulo.dk
  • Aarhus Kommune
  • CVR: 40621911

Designet af Plico A/S, All Rights Reserved